Η

εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών και των ζαντών από το 1980, διατηρώντας την έδρα της στην πόλη του Αγρινίου. Είμαστε επίσημος αντιπρόσωπος του ομίλου MICHELIN για ολόκληρο το νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ διαθέτουμε πιστοποίηση μέσω του ανεξάρτητου φορέα αξιολόγησης, “TUV AUSTRIA”.

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα, που εξασφαλίζουν εύκολη αντικατάσταση ελαστικών, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης όπως και service αναρτήσεων. Καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε οχήματος. Από απλά επιβατικά αυτοκίνητα, δίκυκλα και μηχανές, μέχρι φορτηγά, τρακτέρ, χωματουργικά, κλαρκ κτλ.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας προσφέρουν πάντοτε τις καλύτερες λύσεις που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στις ανάγκες του πελάτη. Τα 38 συναπτά χρόνια παρουσίας μας στον κλάδο των ελαστικών έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί σας.

Επιθυμούμε να συνεχίσουμε έτσι και για τα επόμενα χρόνια…

 

Επιλέξτε Είδος Οχήματος