VIALIDER.ENA ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

Η Εταιρεία Ελαστικά Φραγκούλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι είναι επίσημο μέλος του δικτύου ViaLider,μια ομάδα καταστημάτων που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές στον τομέα των ελαστικών. Βλέποντας αυτό το σήμα είστε σίγουροι για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα του καταστήματος. Υπεύθυνη ενημέρωση για να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει. Παροχή υπηρεσιών από το πιο έμπειρο προσωπικό και με σύγχρονο εξοπλισμό για σίγουρο αποτέλεσμα. Προτεραιότητα μας η ασφάλεια σας. Η προτίμηση σας, μας έβαλε στους καλύτερους , είμαστε ViaLider.

To ViaLider είναι ένα δίκτυο που συγκεντρώνει τους κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών. Με πάνω από 25 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, σας προσφέρει υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και υπηρεσιών για το όχημά σας.

Στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, μπορείτε να βρείτε ελαστικά τεχνολογίας-αιχμής, που σας διασφαλίζουν επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες οδήγησης.

Μπορείτε, παράλληλα, να εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες του ViaLider για μία σειρά από υπηρεσίες που χρειάζεται το όχημά σας.


TΟ ΔΙΚΤΥΟ VIALIDER ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ MICHELIN

Το δίκτυο ViaLider ανταποκρίνεται πλήρως στα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα της Michelin, τα οποία διασφαλίζονται και από τον ανεξάρτητο φορέα TUV Austria.

Τα «Πιστοποιημένα Καταστήματα MICHELIN» είναι απόλυτα συμβατά με τις ποιοτικές προδιαγραφές που καθορίζονται από τη Michelin, τόσο ως προς την τεχνική εξυπηρέτηση όσο και ως προς την εμπορία των προϊόντων.

Το «Πιστοποιημένο Καταστήμα MICHELIN» εγγυάται ότι:

  • Όλες οι μέθοδοι που εφαρμόζονται στο κατάστημα πληρούν όλες τις τεχνικές προϋποθέσεις για το εμπόριο ελαστικών.
  • Οι εγκαταστάσεις του καταστήματος πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρουν στους πελάτες εξατομικευμένη προσοχή, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την άνεσή τους.
  • Τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι κατάλληλα για το σωστό χειρισμό των προσφερόμενων προϊόντων.
  • Το προσωπικό είναι στη διάθεσή των πελατών για να προτείνει τις καταλληλότερες και πιο συμφέρουσες λύσεις ή για να απαντήσει σε τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν.
  • Εφαρμόζεται απόλυτη διαφάνεια, με τη χρήση του φύλλου εργασιών, το οποίο προσδιορίζει τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο όχημα των πελατών, με τις αντίστοιχες τιμές.
  • Οι βοηθητικές εγκαταστάσεις διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.
  • Το προσωπικό θα φροντίσει το όχημα των πελατών με επαγγελματισμό, που διασφαλίζεται μέσα από ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης.

 


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η Πολιτική για την Ποιότητα καθορίζεται από τη Διακήρυξη Ποιότητας ViaLider και περιλαμβάνει τις δεσμεύσεις του δικτύου ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις του πελάτη, σε απόλυτη συμφωνία με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας υπόκειται σε συνεχείς βελτιώσεις, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών και να ενισχύεται η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν προς τα μέλη του ViaLider. Σε αυτό το πλαίσιο, καθορίζονται στόχοι και δείκτες προόδου για την εφαρμογή της Πολιτικής για την Ποιότητα και γίνονται μετρήσεις με σκοπό την αναβάθμιση της ικανοποίησης του πελάτη του δικτύου ViaLider.

Η Πολιτική για την Ποιότητα του δικτύου ViaLider κοινοποιείται σε όλους όσους εμπλέκονται στη λειτουργία του και αποτελεί κομμάτι του προγράμματος εκπαίδευσης του προσωπικού. Δέσμευση των ανθρώπων του ViaLider είναι η συνεχής προώθηση και βελτίωση του συστήματος ποιότητας.


ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στο δίκτυο ViaLider, βασικό μας μέλημα είναι να διασφαλίζουμε την ασφάλειά σας όταν οδηγείτε.

Για αυτό, σας προσφέρουμε όλους τους περιοδικούς ελέγχους που χρειάζεται το όχημά σας, προκειμένου να μπορέσετε να αποφύγετε προβλήματα όταν βρίσκεστε στο δρόμο.

Στο ViaLider, δεν είμαστε απλά ειδικοί για τα ελαστικά. Σας προσφέρουμε, παράλληλα, και όλα τα μηχανικά σέρβις που μπορεί να χρειάζεται το όχημά σας:

  • Ελέγχουμε τα φρένα, ώστε να αποφευχθεί η φθορά τους και η απώλεια αποτελεσματικότητάς τους.
  • Ελέγχουμε τα αμορτισέρ σας, από τα οποία εξαρτάται η αποτελεσματικότητα ορισμένων εξαρτημάτων ασφαλείας, όπως τα ABS ή τα φρένα.
  • Ελέγχουμε και ρυθμίζουμε τις πιέσεις, έτσι ώστε να αποφεύγεται η φθορά των ελαστικών και η απώλεια πρόσφυσης.

Με τα παραπάνω σέρβις, εξασφαλίζουμε διαρκώς τις καλύτερες επιδόσεις για το όχημά σας, για να είστε πάντα ασφαλής.